Седем съвета преди да пристъпите към закупуване на интериорни врати

от admin | Публикувано в Какво е важно да се знае при избора на интериорни врати | Все още няма коментари. | 5351 прегледа на този пост

Клиентите ни се сблъскват с много подводни камъни при избора на интериорни врати, по долу съм изброил за какво най-много трябва да се внимава когато купувате врати:
1- Повечето колеги обещават кратки срокове за изпълнение(доставка или изработка на врати и монтаж), които почти никога не се спазват.Нормалния срок е от 10 до 45 дни.
2- Клиентите се подвеждат от ниската цена на вратите и сладките приказки на продавачите но това би могло да доведе до много допълнителни разходи. В повечето случаи ниската цена на вратите е постигната с използването на некачествени материали за производството им.
3- Внимавайте при избора на цвят, ако магазина за врати е затъмнен и няма пряка дневна светлина цвета, който сте си избрали може да не изглежда по същия начин когато ви монтират вратите във вашето жилище.
4- В никакъв случай не заплащайте 100% от сумата за вратите, които сте заявили, давайте до 50% капаро и останалата част след монтажа. Има много фирми с финансови затруднения, които ще ви вземат 100% от сумата и няма да ви монтират врати или ще ви влачат с месеци.
5- Голяма грешка ще направите ако монтирате вратите преди да е приключил ремонта на жилището(в тази статия съм обяснил защо)
6- Купувайте врати от български производители, китайските врати почти никога не се доставят на време и в голяма част от случаите имат разлика в цвета който първоначално сте избрали.
7- Изисквайте предварителен оглед на жилището от специалист още по време на ремонта за да могат да се стиковат ремонтните дейности с последващия монтаж на интериорните врати.

Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!