При избора и закупуването на Интериорни врати е много важно да се знае:

от admin | Публикувано в Какво е важно да се знае при избора на интериорни врати | Все още няма коментари. | 4711 прегледа на този пост

Монтирането  на интериорни врати трябва да бъде последният етап от ремонта на Вашия дом.Те се поставят последни, след полагане на подовите настилки и боядисване на стените.Всички строителни и довършителни дейности (изправяне на отвори, поставяне на ламинати, первази ипрагове)  трябва да се направят преди монтирането на вратите.
Обикновено нашите клиенти правят поръчка на интериорни врати, когато свършат с ремонтните дейности в жилището.Това обаче е голяма грешка защото вратите, които са си избрали в повечето случай не са в наличност и се налага да чакат между 10 и 30 дни за доставка на избрания модел врати. Проблемите произлизат от това , че е  невъзможно да се държът на склад всички модели, размери, цветове и покрития.
За това нашата препоръка е да не се чака последния момент за поръчка на врати, а да се направи такава поне един месец преди приключване на ремонта. Други най-често срещани проблеми са следните: Стените и светлите отвори не са отвесни; мястото за поставяне на касите от двете страни са с различна дебелина; Отворите не са направени по стандарт; голяма разлика във височините на пода в отделните помещения; Разделящата лайсна или праг не е поставен на точното място. За да избегнете всички тези грешки Ви препоръчваме да се свържете с нас още по време на ремонта и ремонтните дейности да бъдат синхронизирани с изискванията за правилен монтаж на интериорни врати. По този начин ще избегнете допълнителни разходи като къртене обръщане или подзиждане, които в повечето случай излизат по скъпо от самия монтаж на вратите.
Информацията описана по-горе със сигурност ще Ви спести време, нерви и много излишни разходи.
Оставаме на Ваше разположение за консултаци и въпроси свързани с нашата дейност.
Врати Жотан ЕООД 
www.vrati-jotan.com     
e-mail: office@vrati-jotan.com         
tel.: +359 878 634 400

Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!